Liefdesnestjes | Ontvang 10% korting op alle bedden, matrassen & kledingkasten
SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie

Trendo serie: geniet altijd van de beste werksfeer

Maja Moebel Trendo serie: geniet altijd van de beste werksfeer

De meubels die je kiest voor in je kantoorruimte zijn van groot belang, want ze hebben een invloed op je productiviteit. Als je kiest voor de kantoormeubelen uit de Maja Moebel Trendo serie, zal je het je alvast niet beklagen. Deze toppers zorgen namelijk elke dag voor een lach op je gezicht, hoe moeilijk je werk soms ook kan zijn!

Breng sfeer in je werkruimte

Het fijne van de Trendo serie is dat het alle meubelen heeft die nodig zijn voor een sfeervolle werkruimte. Het bevat onder andere kantoorkasten, opbergkasten en ladeblokken. Doordat ze allemaal in dezelfde stijl ontworpen zijn, passen ze bovendien perfect bij elkaar.

Ontwerp een kantoorruimte op maat

De Trendo meubelen maken het je mogelijk om een werkruimte volledig op maat te creëren. Veel van de kantoorkasten, opbergkasten en bureautafels zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Sommige kantoormeubels kan je zelfs in een verschillend kleurtje bestellen. Een groot voordeel, want zo ontwerp je een werkruimte waar jij je helemaal op je gemak in voelt. En dat is belangrijk voor de productiviteit!

Duurzame blikvangers die je jarenlang plezier bieden

Een ander groot voordeel van de meubelen uit deze serie is dat ze erg duurzaam zijn. Ze zijn namelijk vervaardigd uit melamine gecoat krasvrijhout. Sommige zijn ook voorzien van glas waardoor je ze makkelijk reinigt. Vooral als je hiervoor onze speciale Spray gebruikt.

Kantoormeubelen kopen bij Furnea

Kantoormeubelen kopen doe je het best bij Furnea. Op die manier geniet je van heel wat voordelen. Bij Furnea hoef je bijvoorbeeld nooit extra te betalen voor de bezorging. Daarbovenop geniet je altijd van 5 jaar gegarandeerde garantie en mag je betalen zoals je dat zelf wil: in één keer, rentevrij gespreid of achteraf.

Een ander groot voordeel van meubelen kopen bij Furnea is dat je 100 dagen de tijd hebt om je te bedenken. Binnen deze tijd kan je je meubelen gratis retourneren. Je vindt in onze winkel of onlineshop bovendien altijd alles wat je zoekt. Ons aanbod is namelijk erg uitgebreid. Twijfel dus niet langer en kies ervoor om je kantoormeubelen te kopen bij Furnea!