your BUM| Ontvang 10% korting op alle banken & fauteuils! Gebuik deze kortingscode: BANFAU10
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie
❤ your BUM

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle banken & fauteuils!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie

Benvenuto Design Prisma Serie - Modern design

Prisma Serie - Modern design

Design is een van de dingen waar je bij Italië aan denkt. Het Italiaanse meubelmerk Benvenuto Design biedt je dan ook de mooiste design meubels van uitstekende kwaliteit. De ontwerpers spelen constant in op de nieuwste trends. Meubels van Benvenuto Design zijn van bijzonder hoge kwaliteit, wat je in de afwerking zeker terug zal zien. Wil je je woonkamer van een nieuwe inrichting voorzien, dan is de Prisma serie een aanrader. De meubels in deze serie zijn perfect op elkaar afgestemd en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Prachtig Italiaans design

De Prisma serie omvat een complete woonkamerset. Als je blikvangers voor de woonkamer zoekt, dan slaag je zeker met de Prisma serie. De serie dankt zijn naam aan het prisma patroon dat op de meubels is aangebracht. De stevige poten en randen geven het geheel een robuuste look. De set is gemaakt van hout en met hoogglans afgewerkt. Met speciale zeefdruktechnieken is het prisma patroon op de meubels aangebracht.

Prisma serie kopen bij Furnea

Wil jij ook deze unieke woonkamerset in huis halen, dan bestel je bij Furnea. Hier geniet je van uitstekende service. Je krijgt bijvoorbeeld standaard 5 jaar garantie op je hele bestelling en 100 dagen recht op retourneren. Wil je nóg langer genieten van deze mooie woonkamerset, dan raden we je aan om de hoogglansreiniger of Wood Care Kit Hoogglans mee te bestellen.