SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Staande lamp hout | Koop je bij Furnea

(3 artikelen)

Staande lamp hout

Als je een liefhebber bent van houten meubilair, dan is een staande lamp van hout dé perfecte lamp voor jou. Hout is een materiaal met veel gunstige eigenschappen. Om te beginnen heeft hout een tijdloos karakter. Een staande lamp van hout was twintig jaar terug populair en is dit nu nog. Wij verwachten dat dit type lamp ook over tien jaar nog goed in het gemiddelde interieur past. Daarnaast is hout ook duurzaam, jouw lamp kan dus vele jaren meegaan.

Het natuurlijke materiaal heeft een unieke uitstraling. Bovendien past hout vrijwel overal bij. Of je nou een landelijk of modern interieur hebt, de staande lamp van hout zal nergens misstaan. Ben jij op zoek naar een lamp met al deze eigenschappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want bij Furnea hebben we veel lampen in het assortiment.

Een lamp maakt jouw interieur compleet

Een lamp is zeker geen klein detail, het kan je interieur namelijk maken en breken. Om te beginnen zijn lampen verantwoordelijk voor de belichting van je woning. Als je interieur niet op de juiste manier belicht is, zal je woning altijd vrij kil aanvoelen. Zelfs als je enorm je best hebt gedaan voor de inrichting, komt het interieur dan niet tot zijn recht. Je woning dient dus op de juiste manier belicht te worden. Daarnaast is een lamp ook altijd een focuspunt in de ruimte. Het is immers de lichtbron en daardoor meestal ook het meest opvallende meubelstuk in de betreffende ruimte.

Een staande lamp van hout ziet er fantastisch uit en zal dus nooit misstaan. Als jij zeker wilt zijn van een veilige keuze, dan is een lamp van hout aan te raden. Een groot voordeel van de staande lamp is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen. Merk jij dat je salontafel net niet voldoende belicht wordt? Geen probleem, dan kun je de lamp met het grootste gemak verplaatsen. Dit zijn voordelen die je met een industriële hanglamp bijvoorbeeld niet hebt.

Staande lamp hout

Een staande lamp van hout koop je bij Furnea

Als je een staande lamp van hout aan wilt schaffen, is Furnea hiervoor het beste adres. Wij hebben namelijk veel verschillende lampen om uit te kiezen. Ben jij vrij kieskeurig? Geen probleem, binnen ons assortiment zul je vast en zeker een mooie lamp aantreffen. Wij zijn vooral trots op onze houten vloerlampen van Davidi Design, een merk van Nederlandse komaf. Bij dit merk is vrijwel ieder model uniek. Vind jij een staande lamp van hout maar niets en heb je liever een ander soort lamp? Dan hebben wij nog meer dan voldoende andere opties om uit te kiezen. Wellicht dat onze metalen staande lampen in dit geval beter bij je passen. Ook industriële vloerlampen behoren tot de mogelijkheden. 

Behalve ons ruime assortiment aan prachtige lampen, is ook onze klantenservice een belangrijk voordeel van Furnea. Heb je vragen over één van onze producten? In dit geval kun je ons bellen, mailen of whatsappen. Daarnaast zijn we ook bereikbaar op social media zoals Facebook en Instagram.

Suggestie:
Bekijk ook onze industriële tafellampen.