SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

De leukste plantentafels voor binnen

(3 artikelen)

Wanneer je toe bent aan verandering in je woonkamer hoef je niet direct drastische maatregelen te nemen. Met kleine veranderingen kun je namelijk al een heel groot effect bereiken. Deze kleine veranderen realiseer je meestal door te werken met woonaccessoires zoals een plantentafel. Woonaccessoires kosten relatief weinig in vergelijking tot een nieuw behangetje of nieuw bankstel en je kunt ze gemakkelijk weer veranderen. Maar een plantentafel is meestal toch wel een blijvertje. Je kunt deze woonaccessoires namelijk heel gemakkelijk een andere look geven door te spelen met kleuren en vormen bloempotten. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bestel dan hier een plantentafel voor binnen.

Maak van je planten een pronkstuk dankzij een plantentafel

Plantentafels heb je in allerlei soorten en maten. Van hoog naar laag en ook in verschillende kleuren en vormen. Natuurlijk kun je altijd bijzettafels gebruiken om je planten op neer te zetten. Maar hoe leuk is het om een tafel speciaal voor planten neer te zetten? Een plantentafel heeft namelijk meestal de vorm van een hoge pilaar waarop je een opvallende bloempot kunt neerzetten. Omdat deze pilaar wat hoger is kun je ook heel leuk hangplanten op een plantentafel neerzetten. Want niets is toch fijner als groen in je woonkamer en zeker als je bijzondere planten ook nog eens een bijzonder plekje krijgen.

Koop je plantentafel online bij Furnea

Een plantentafel in je woonkamer is leuk, maar je wilt er natuurlijk niet teveel geld voor betalen. Het is immers maar een woonaccessoire, wel een leuke, maar toch niet het belangrijkste van je inrichting. De inkopers van Furnea begrijpen dat en hebben zichzelf als taak gegeven om een plantentafel goedkoop en snel leverbaar aan te bieden. Dit geldt overigens ook voor al onze andere woonaccessoires zoals onze leuke vazen of een prachtige schaal waar je kleine plantjes op kunt neerzetten. Een plantentafel is vaak ook in diverse uitvoeringen verkrijgbaar waardoor je een leuke combinatie kunt maken van een plantentafel en woonaccessoires in dezelfde woonstijl.