Houten barkrukken bij Furnea

(2 artikelen)

Houten barkrukken bij Furnea | Super charmante hoge stoelen

Ga voor een eethoek op hoogte!

Een van de leukste trends van dit moment zijn de houten barkrukken. Je kunt die hoge krukken aanschuiven aan een hoge bartafel of aan de ontbijtbar. Of combineer een hoge houten kruk met een sidetable voor een originele werkplek. Ga jij voor echt uniek? Zet dan een houten barkruk tegen de muur en plaats er een vaas bloemen of een mooi beeld op. Er zijn ook handige verstelbare barkrukken van hout. De zitting van zo’n verstelbare houten barkruk zet je op een hoogte die jij prettig vindt. Je kunt de meeste barkrukken gewoon per stuk bestellen of meteen een complete set aanschaffen voor aan de bar of aan tafel.

Neem plaats op een houten design barkruk

Neem jij binnenkort plaats op een houten barkruk uit de Furnea collectie? We verkopen bij Furnea zowel barkrukken met een houten zitting als barkrukken met poten van hout. Zo zijn er indrukwekkende barkrukken met vintage uitstraling om aan een bar neer te zetten. Met houten stoelpoot en een stoere leren zitting. Zo’n vintage houten barkruk is het toppunt van charme! Je kunt ook gaan voor Scandinavisch design. Denk aan minimalistische houten barkrukken met een witte zitting. Zo’n witte houten barkruk vormt een fijn rustpunt in jouw interieur. Of wat denk je van een moderne barkruk met houten zitting en glanzende metalen stoelpoot? Voor ieder wat wils bij Furnea! Check it out!

Onze leveranciers van houten barkrukken

Prachtige design barkrukken inkopen en verkopen, dat kunnen we als de beste bij Furnea. We werken samen met verschillende meubelleveranciers die de mooiste houten barstoelen ontwerpen en in elkaar zetten. Tot onze favorieten behoren bijvoorbeeld Bondy Living, Davidi Design en Interlink SAS. Elke barkruk van hout is stevig, uniek en een echte blikvanger! De ontwerpen zijn altijd eigentijds en voldoen dus aan de laatste woontrends. En vergeet ook niet onze collectie bartafels te bekijken om te combineren met die nieuwe houten barkrukken!

Tip: Het is natuurlijk leuk om allemaal dezelfde houten barkrukken te kopen, maar je kunt ook mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld met leren barstoelen voor een originele aanblik!

Houten barkrukken kopen bij Furnea

Bij Furnea ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar houten barkrukken van uitstekende kwaliteit en met een aangenaam prijskaartje. Je betaalt in onze beveiligde online omgeving en wij sturen de hoge krukken gratis op. Toch niet helemaal tevreden? Dan mag je jouw bestelling kosteloos retourneren. Je hebt namelijk 100 dagen retourrecht. Als je geen genoeg kunt krijgen van hout, dan moet je zeker ook eens onze andere houten meubels bekijken. Houten eettafels, kasten, bedden, kapstokken en zo is er nog veel meer van hout te kiezen. Op welke hoge blikvanger neem jij binnenkort plaats?