Visgraat parket bij Furnea

(5 artikelen)

Visgraat parket bij Furnea

De vloer van vroeger...

Visgraat parket, we zien deze vloeren soort steeds vaker terugkomen. Maar wist je dat een visgraat vloer al veel langer bestaat? We moeten hiervoor zelfs terug naar de middeleeuwen en binnenkijken bij de paleizen en luxe panden. De visgraat vloer was vroeger een manier om te laten zien dat je geld had. Tegenwoordig kiezen we voor visgraat parket om de speelse, sfeervolle en authentieke uitstraling. Daarnaast heeft visgraat parket een luxe en traditionele look. De vloerplanken worden haaks op elkaar gelegd waardoor er een visgraatpatroon ontstaat. Een lastig klusje waar je zeker even de tijd voor moet nemen. Maar ligt je vloer met visgraat parket eenmaal? Dan zal hij je elke dag weer verrassen. Ben je dus op zoek naar vloeren die zorgen voor een wauw-effect? Dan is visgraat parket zeker een aanrader!

De charme van visgraat parket

Er gaat niets boven de charme van een echt houten vloeren. Maar, massief hout heeft een groot nadeel. De vloer gaat snel werken waardoor er kieren en scheuren ontstaan. Als alternatief zijn er de parketvloeren. Het visgraat parket bestaat uit losse vloerdelen van lagen hout. De bovenste laag is gemaakt van massief hardhout. Vaak wordt hiervoor eikenhout gebruikt. Bij visgraat parket wordt de bovenste laag verlijmd op een onderlaag van multiplex. Dit multiplex zorgt ervoor dat je houten vloer minimaal kan gaan werken en ook nog eens geschikt is voor vloerverwarming. Visgraat parket is daarom een mooie alternatief voor een massief houten vloer. De vloer heeft die warme en natuurlijke uitstraling van massief hout maar is een stuk gebruiksvriendelijker. Je moet bij visgraat parket trouwens wel rekening houden met het onderhoud. Gebruik een bezem of een stofzuiger met parketborstel en let op bij agressieve schoonmaakmiddelen.

Vloeren merken die jou begrijpen

Een vloer is heel bepalend voor je inrichting. Sterker nog de kleur van je muren en je meubels worden afgestemd op je visgraat parket. Het design van je vloer moet dus passen bij jouw woonstijl en jouw huis. Daarnaast heeft visgraat parket heel wat te verduren. Vooral als je een gezellig maar druk gezin hebt. Daarom wil je een vloer van een vloeren merk dat jou begrijpt en rekening houdt met jouw situatie. En als er één merk is die hierdoor opvalt, is dat het vloeren merk Floorea. Dit vloeren merk verrast je met mooie designs als het gaat om visgraat parket, een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Daarom zijn wij helemaal weg van dit vloeren merk. En wij weten zeker dat jij ook blij wordt van deze collectie met visgraat parket.

Visgraat parket kopen bij Furnea

Is jouw oog gevallen op het visgraat parket uit onze collectie? Gefeliciteerd! Want jij hebt gekozen voor dé online meubelwinkel. Dit betekend niet alleen dat jij jouw woning binnenkort kan aankleding met het mooie visgraat parket, maar ook dat je hebt gekozen voor een goede service. Gratis bezorging & retour? Natuurlijk! Garantie? Zeker! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook na de aankoop van visgraat parket blijven wij er voor jou. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even een compliment geven? Dan zijn wij er voor jou! En o ja, we hebben ook nog een showroom in Schiedam. Omdat je het visgraat parket natuurlijk ook even in het echt wilt bekijken en vergelijken. En vergeet de ondervloeren niet. Ook deze vind je in verschillende soorten online of in onze showroom.