SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Sfeer? Een kandelaar!

(21 artikelen)

Serieus. Wij kunnen ons geen betere sfeermaker voorstellen dan een prachtige kandelaar. Oké, wel één mét kaars natuurlijk! Maar zeg nou zelf, hoeveel sfeer geeft dat niet? Maar heel stiekem vinden wij zelf één kandelaar eigenlijk wel een beetje weinig, sterker nog, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Dat komt omdat wij dag in dag uit in de weer zijn met onze geweldige collectie. Tja, en daar word je nou eenmaal hebberig van! Er is ook zoveel keuze, en sorry, maar kiezen is daardoor misschien wel een beetje moeilijk. Er is bijvoorbeeld een houten kandelaar voor iedere inrichting, welke stijl woonaccessoires ook de jouwe is.

Een kandelaar voor een hoge dosis sfeer in je woonkamer

Romantisch, klassiek, modern, retro, bohemian, Scandinavisch, het maakt niet uit welke inrichting jij hebt. Er is altijd een passende kandelaar. En kies ook gerust verschillende stijlen door elkaar, dat geeft een heel eigen stijl! Mix & match, je kunt eigenlijk niet mis gaan. Combineer een kandelaar ook gerust eens met andere woonaccessoires zoals een lantaarn, een mooie schaal met kaarsen of sierkussens en een spiegel. Je maakt je eigen sfeervolle ruimte met een paar eenvoudige toevoegingen. Of je nu houdt van kleur of van chroom, of liever van neutrale tinten, er is een passende kandelaar van glas of hout.

Je bestelt je kandelaar heel makkelijk bij Furnea

Of je nu één kandelaar wilt bestellen of een hele serie. En of je nu nog veel meer producten mee wilt bestellen of niet, het is en blijft even gemakkelijk. Je klikt de goedkope kandelaar in je winkelwagen en je bent al bijna klaar. Na het afrekenen - wat altijd een meevaller is, want je krijg altijd korting - ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace. Daarmee volg je de bestelling van jouw kandelaar, schaal of vazen tot op de voet. Zodat je precies weet wanneer jij de kaarsen aan kunt steken.