Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Extra ruimte met een keukentrolley

(1 artikelen)

Je keuken lijkt soms net een werkplaats. Zeker als je van koken houdt! En dan kom je al snel ruimte tekort. Tenminste, handige ruimte die je flexibel kunt gebruiken. En als je dan ooit een houten keukentrolley hebt gebruikt, dan wil je nooit meer anders. Je zet je keukentrolley daar waar je op dat moment behoefte hebt aan een extra plek om dingen te bewaren. Dat mag in de keuken, maar dat kan ook best in de bijkeuken zijn. En onze woonaccessoires zijn zo mooi dat ook de woonkamer een prima plek is voor je keukentrolley.

Een multifunctionele keukentrolley

Het hangt er maar helemaal van af wat je met je goedkope keukentrolleys gaat doen. Is je keukentrolley bedoeld om groente en fruit in te bewaren, pannen of juist je mooie servies. Dan kies je voor je bijkeuken want die is lekker koel, je keuken want daar wil je je pannen voor het grijpen hebben, of je woonkamer want je servies mag gezien worden. Een keukentrolley is dus een superhandig en vaak verrijdbaar onderdeel van je inrichting dat je keer op keer kunt gebruiken zoals het jou het beste past. Combineer hem met woonaccessoires zoals een lectuurbak, een etagère of een mooi dienblad en je blikvanger is compleet.

Online een keukentrolley bestellen bij Furnea

Snel en simpel. Dat is het online bestellen van alle producten van Furnea, dus ook van je keukentrolley. Misschien weet je het al, maar je krijgt altijd korting op al je aankopen. Niet alleen, bij je keukentrolley aanbieding, maar ook bij je opbergdozen of dienblad. En dankzij onze grote voorraden zijn al die aankopen en dus ook jouw keukentrolley ook nog eens snel in huis. Want als je iets koopt wil je het ook snel kunnen gebruiken, toch? Daarom krijg je van ons een Track en Trace in de bevestigingsmail van je bestelling en kun je precies volgen waar jouw keukentrolley zich bevindt en wanneer hij op je stoep zal staan.