Kleurrijke slaapkamermeubels voor groot en klein

Jules serie: Kleurrijke slaapkamermeubels voor groot en klein 

De Jules serie van Rocky is echt het ontdekken waard. De meubels uit deze collectie zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurtjes, waardoor ze passen bij zowel kleine als grote kids. En omdat ze erg duurzaam zijn, maken ze ook jou blij!

Welke kleur kies jij?

In een kinderkamer is kleur gebruiken erg belangrijk, omdat je zo sfeer in de ruimte brengt. De Jules serie is daarom ook zo'n leuke keuze, want de meubels zijn verkrijgbaar in het blauw, roze, wit en zwart. 

Je kan natuurlijk ook meerdere kleuren gebruiken en dus de meubels met elkaar combineren. Het ligt er een beetje aan wat jij en je kapoen het mooist vinden. Mogelijkheden zijn er zeker genoeg! Wat heeft jouw voorkeur?

Slaapkamermeubels met extra opbergmogelijkheden

De meeste Jules kasten hebben heel wat lades en schapjes. Als je dus een zoon of dochter hebt die veel kleding, speelgoed, accessoires of boeken heeft, is deze serie iets voor hem of haar.

Maar ook de kajuiten, hoogslapers en stapelbedden zijn voorzien van extra schappen en/of lades. En dan zijn er nog de ladeblokken op wieltjes die je ergens kan plaatsen voor het opbergen van nog meer spulletjes. De kledingkasten zijn klein, maar je kan er eenvoudig meerdere met elkaar combineren. Met de meubels uit de Jules serie heeft je kleinste dus zeker ruimte genoeg! 

Mooie slaapkamermeubels om lang plezier aan te beleven

De Jules slaapkamermeubels hebben zachte kleurtjes en zijn erg leuk om naar te kijken. En het fijne is dat je zoon of dochter ze nog lang kan bewonderen, want ze zijn erg duurzaam. 

Alle meubels uit deze collectie zijn namelijk vervaardigd uit hoogwaardig meubelspaanplaat. Ze zijn daarnaast afgewerkt met melamine, wat zorgt voor nog meer bescherming. Wil je deze blikvangers graag langer in optimale conditie houden? Dan doe je dit eenvoudig door ze te onderhouden met de Wood Decor Cleaner van Oranje Furniture Care. Die vind je ook terug in ons assortiment. 

Voor alle leeftijden 

De Jules collectie kan je gebruiken voor grotere en kleinere kids, omdat er verschillende soorten bedden te vinden zijn. De stapelbedden zijn bijvoorbeeld leuk voor een jong kind, terwijl de hoogslaper en kajuit fijn zijn voor de iets grotere kids. 

Ook zijn er nog verschillende soorten stapelbedden. Je vindt dus gegarandeerd een uitvoering die goed bij je zoon of dochter past. Eentje met een slaaplade voor als er vriendjes komen logeren of toch liever een stapelbed met opbergruimte? Het kan allemaal! Daarnaast zijn de diverse bedden verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Kleurrijke slaapkamermeubels kopen bij Furnea 

De Jules collectie is erg uitgebreid. Misschien ben je dus nog niet zeker over welke kinderkamermeubels je precies moet kiezen. Maar dat is geen probleem bij Furnea, omdat je bij ons de meubels kan uittesten voordat je ze koopt. Je dient wel eerst je betaling af te ronden, maar krijgt vervolgens de kans om ze binnen de 100 dagen volledig kosteloos te retourneren. 

De bezorging is bovendien gratis. Daar verlies je dus geen geld aan. Daarnaast krijg je bovenop je aankopen steeds 5 jaar gegarandeerde garantie. Als je meubels samen koopt, geniet je ook nog van een mooie stapelkorting. Er zijn dus redenen genoeg om je slaapkamermeubels te kopen bij Furnea!