Bohemian wonen bij Furnea

Woonstijl Bohemian

De woonstijl Bohemian staat wel een beetje gelijk aan die frisdrank. Die frisdrank die een beetje vreemd, maar wel heel lekker is. Je kunt ook de woonstijl Bohemian best een beetje vreemd, maar vooral heel bijzonder noemen. Want dat is het gewoon. Het is allesbehalve standaard, en eerder extravagant dan onopvallend.

De Bohemian woonstijl is een zeer gevarieerde woonstijl

Typisch aan de woonstijl Bohemian is wel het feit dat meubelstukken sterk contrasterend zijn en dat allerlei patronen en accessoires samen toch steeds een geheel maken. Een ding is zeker, deze woonstijl is een zeer gevarieerde woonstijl. Wellicht wel de meest gevarieerde woonstijl die er is. Je zou kunnen stellen dat het een bonte verzameling van allerlei meubels zijn die afkomstig zijn vanuit heel de wereld. Binnen de Bohemian woonstijl is zo goed als alles mogelijk. Alles kan en zo kun je prima allerlei kleuren gebruiken die je anders niet zo snel zou combineren. De stijl is dus heel anders dan de woonstijl minimalistisch.

Woonstijl Bohemian: combineer kleur en meubels

Ja, je mag een Bohemian woonstijl best als een hippie-stijl omschrijven, anderen noemen het liever een Ibiza-stijl. Bonte kleuren spelen wel vaak de hoofdrol in zeker de kleurcombinaties; rood en roze combineer je gewoon met exotische en Oosterse kleuren, zoals je ook prima allerlei meubelstukken kunt combineren. Typisch aan de woonstijl Bohemian is ook het gebruik van boomstronktafels, de dierenhuiden op de vloer en geborduurde kussens, om maar eens iets te noemen.

Exotische planten en natuurlijke materialen

De woonstijl Bohemian kenmerkt zich ook door het gebruik van exotische planten en staat eveneens voor het gebruik van veel natuurlijke materialen in de vorm van bijvoorbeeld bamboe, hout, aardewerk en linnen. Kiezen voor de woonstijl Bohemian is ook vooral een kwestie van durven. Je moet lef hebben en durven te combineren wil je het echte Bohemian effect in je woonkamer realiseren. Doe je dat, dan realiseer je een uniek interieur. Jouw eigen interieur.

Elk meubelstuk heeft een uniek karakter

We kunnen prima voldoen aan jouw wensen wat betreft de woonstijl Bohemian. Meer dan dat zelfs. Bekijk onze online shop en ontdek het veelzijdige aanbod. Veel van ons aanbod meubels is van gerecycled materiaal. Vrijwel geen enkel meubelstuk is door de toepassing van massieve en natuurlijke producten hetzelfde. Elk meubel is dus uniek.

Vloerkleden van dierenhuiden

En zo hebben we wat betreft de Bohemian woonstijl nogal wat te bieden. Meubelmaker Sky Style bijvoorbeeld, biedt alleen het allermooiste voor je Bohemian interieur. Houten meubels met patronen en meubels met veel of minder kleur, je vindt het hier echt allemaal. Check zeker ook Richmond Interiors en bekijk de vloerkleden die we bieden van dierenhuiden, dat mag simpelweg in geen enkele Bohemian inrichting ontbreken.

Door juist voor Furnea te kiezen en gebruik te maken van onze online shop, ben je slechts een paar muisklikken verwijderd van je eigen Bohemian producten. Vanuit de luie stoel stel jij een uniek interieur samen. Nergens anders is dat gemakkelijker dan hier. Doe er je voordeel mee. Een ding is zeker, lef en durf kan je niet ontzegd worden als ook jij net als zoveel anderen kiest voor deze woonstijl. Het is afwijken van de gebaande paden en durven te kiezen en durven te combineren. Alles kan en mag, en dan toch een rode draad aanbrengen in je Bohemian woonstijl. Met deze interieur stijl ligt er een mooie uitdaging op je te wachten.

De service van Furnea

Bij Furnea hechten we veel waarde aan een goede service. Zo rekenen we geen verzendkosten en krijg je bij ons standaard 100 dagen retourrecht en 5 jaar garantie. Ook bieden we je de mogelijkheid om rentevrij gespreid te betalen. Heb jij vragen over onze meubels of over de online shop? Neem dan gerust contact met ons op. Ook in onze showroom kun je ons ter plekke altijd om advies vragen.