Een hippe eettafel is onmisbaar in je modern eetkamer

(17 artikelen)

Een hippe eettafel is onmisbaar in je modern eetkamer

Wil jij je eetkamer modern inrichten? Dan weet je misschien niet goed hoe je daaraan moet beginnen. Als deze stijl nog nieuw is voor jou, kan het namelijk eventjes zoeken zijn. Maar een ding is zeker: een moderne eettafel mag er niet uit ontbreken. Want het is een van de eerste dingen die je ziet als je je eetkamer binnenwandelt. Een eettafel bepaalt dus voor een groot deel de algemene uitstraling van de ruimte.

Maar hoe ziet een moderne eettafel eruit? Een moderne eettafel is er een dat strak is vormgegeven. Rechthoekige modellen zijn dus de beste optie. Qua kleuren zijn zwart en wit een goede keuze, maar er is meer mogelijk. Neem hieronder een kijkje als je benieuwd bent naar alle opties!

Blikvanger of simpel model?

Als je een keuze wilt maken uit de moderne eettafels die je hieronder terugziet, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Zo zijn er moderne eettafels die extra opvallen door hun bijzondere vormgeving, kleuren of speels patroon. Deze kunnen als eyecatcher gebruikt worden. Ideaal als je een opvallend modern interieur wilt creëren!

Maar er zijn ook moderne eettafels met een simpelere uitstraling. Deze zijn een betere optie als je je interieur rustig en strak wilt houden. Daarnaast zijn er trendy eettafels in verschillende formaten. Wil je weten hoe groot je eettafel moet zijn? Kijk dan naar de grootte van je gezin en de ruimte die je vrij hebt in je eerkamer. Als je vaak bezoek hebt, neem je wel beter een groter model. Kun je niet kiezen? Dan is een moderne eettafel die uitschuifbaar is een goede optie.