Houten dressoirs bij Furnea | Stijlvolle blikvangers

(143 artikelen)

Houten dressoirs bij Furnea | Stijlvolle blikvangers met opbergruimte

Houten dressoirs: meer dan alleen opbergruimte

Een houten dressoir is natuurlijk een bijzonder handig opbergmeubel. Achter de deurtjes en in de lades kun je allerlei spullen kwijt. Denk aan glazen en borden, spelletjes en dvd’s, boeken en speelgoed. De houten dressoirs van Furnea bieden echter veel meer dan alleen opbergruimte. Elke creatie in onze collectie is stijlvol en vormt een echte blikvanger in jouw interieur. Zeker als je bovenop ook nog eens jouw mooiste en persoonlijke woonaccessoires neerzet. Of wat denk je van een opbergkast van hout met daarboven een grote spiegel of bijzonder schilderij? Trek je ogen daar maar eens vanaf.

Dressoirs van hout in verschillende woonstijlen

Een modern houten dressoir met greeploze deurtjes en schuin uitlopende poten. Een vintage opbergkast met houten lades en aan de bovenzijde een glazen vitrinekast. Een bijzonder retro dressoir van hout met visgraat structuur en details van metaal. Een landelijk wit houten dressoir met houtkleurig tafelblad. Zoals je leest zijn alle woonstijlen vertegenwoordigd in collectie houten dressoirs van Furnea. We nodigen je graag uit om zo’n lage houten opbergkast uit te kiezen die helemaal past bij jouw persoonlijkheid.

Tip: Een houten dressoir past natuurlijk uitstekend in de woonkamer, maar ook andere ruimtes in huis doe je een plezier met zo’n mooie opbergkast. De slaapkamer, werkkamer of hal bijvoorbeeld.

Meubelmerken met een mooie collectie houten dressoirs

Tegenwoordig vind je in elke woonkamer wel een dressoir. Een ook menig slaapkamer en werkkamer wordt voorzien van extra sfeer en opbergruimte met een dressoir. Niet zo gek dat er verschillen meubelmerken zijn die dressoirs ontwerpen en in elkaar zetten. Mooie houten dressoirs vind je bijvoorbeeld in de collectie van Richmond Interiors, Benvenuto Design, Tenzo, Priya en Bondy Living. Je kunt kiezen voor een massief houten dressoir, maar ook voor een lage houten kast met houtlook. Een houtlook dressoir is vaak goedkoper. Het meubel is dan bijvoorbeeld van MDF en wordt afgewerkt met een houten fineerlaag.  

Houten dressoir kopen bij Furnea

Een houten dressoir kopen kan uitstekend bij Furnea. We hebben een mooi aanbod, hanteren snelle levertijden en zijn in bezit van verschillende certificaten en keurmerken. Bij ons winkel je dus veilig online. Bezorging is gratis in Nederland en België en je hebt 100 dagen retourrecht. Twee linkerhanden? Geen probleem. Onze meubelmontagedienst zet die houten opbergkast tegen een kleine vergoeding voor je in elkaar. Uiteraard meteen op de juiste plek. Wel zo handig. Onze houten dressoirs hebben een fijn prijskaartje. Wij vinden namelijk dat design betaalbaar moet zijn voor iedereen. Staat er binnenkort ook zo’n beauty van Furnea in jouw interieur?