Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Nieuwe meubels in onze collectie

1 - 24 van 381

1 - 24 van 381

Onze inkopers, dat heb je misschien al gemerkt, zijn zelf eigenlijk al het neusje van de zalm. Ze kennen de adresjes, hebben een geweldig netwerk en zijn toponderhandelaars. Met als gevolg dat ze iedere keer weer van hun reizen terugkomen met de leukste spullen voor jouw huis. Daarom adviseren wij je eigenlijk om regelmatig een kijkje te komen nemen bij onze woonkamer meubels en overige categorieën. Om het je makkelijk te maken hebben we deze rubriek waar we iedere keer die spullen plaatsen die nieuw in de collectie zijn. Nieuw voor ons en dus ook nieuwe meubelcollecties voor jou.

Iedere keer weer nieuwe meubelcollecties

Het is heerlijk om zo op de hoogte te blijven van wat er allemaal nieuw te koop is voor je huis, vind je ook niet? We worden zelf altijd al heerlijk nieuwsgierig en zelfs een beetje zenuwachtig als onze inkopers weer terugkomen van hun reizen. Dat ze hun vak verstaan zie je iedere keer weer aan datgene wat ze nieuw meebrengen. Dan weer mooie woonaccessoires, dan weer ontdekken ze een mooi nieuw artikel of een hele serie of lijn woonkamer meubels van een spannende ontwerper of een fabriek van slaapkamer meubels die we nog niet kenden. En dat is een hele kunst, want dankzij hen denken wij steeds dat er weinig is dat nieuwe woonkamer meubels voor ons kan zijn.

Niet nieuw is online bestellen bij Furnea.nl

Wat niet nieuw is, is dat je al onze werkkamer meubels, slaapkamer meubels en overige goedkope meubels online kunt bestellen. Heel gemakkelijk en heel veilig. We hebben grote voorraden en je krijgt op al onze artikelen, ook als ze nieuw zijn, altijd korting. Dat dank je allemaal aan die inkopers van ons. Wat ook niet nieuw is, is dat je na je bestelling van ons een bevestigingsmail krijgt met daarin een Track en Trace-code. Daarmee kun je de voortgang van je bestelling op de voet volgens. Van ons magazijn tot jouw voordeur..