Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Koopjes jagen in de meubeloutlet

1 - 24 van 705

1 - 24 van 705

Is er iets leukers dan koopjes jagen? Je woning inrichten met een beperkt budget kun je tot een heuse sport verheffen als je shopt in onze meubeloutlet. Goedkope stoelen, een kek bijzettafeltje en een mooie spiegel, met een korting die kan oplopen tot 70%! Kijk dat noemen we nog eens de moeite van het speuren waard. In onze meubeloutlet wisselt het assortiment woonkamer meubels snel, dus is het nog meer dan bij de andere categorieën de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen. En snel te beslissen, want in de meubeloutlet zijn de voorraden natuurlijk kleiner dan in onze ‘gewone’ magazijnen.

Koopjes jaag je in de meubeloutlet

Wat is er nou leuker dan genieten van je goedkope nieuwe meubels die je voor een spotprijs op de kop hebt getikt? Dan heb je toch extra plezier van je aankopen? Daarom loont het de moeite om in onze meubeloutlet rond te kijken. In onze meubeloutlet vind je meubels voor een wel hele speciale prijs. Maar ook exclusieve lampen of een relaxfauteuil, onze meubeloutlet heeft een wisselend aanbod, soms zelfs van uur tot uur. Dus is het heerlijk om er een sport van te maken om precies jouw meubelstuk of woonaccessoires in de meubeloutlet te vinden. Met het geld dat je zo bespaart kun je tenslotte weer andere leuke dingen doen.

Ook in de meubeloutlet bestel je veilig online bij Furnea.nl

De producten in onze meubeloutlet zijn soms nieuwe meubels, soms goedkope outletmodellen. Als er bijzonderheden te melden zijn, dan lees je dit bij de beschrijving. Zo weet je precies wat je koopt en dat is een veilig gevoel, toch? En net als voor al onze werkkamer meubels en eetkamer meubels geldt ook voor de meubeloutlet dat je na je bestelling een bevestigingsmail met een Track en Trace ontvangt. Daarmee kun je de verzekerde bestelling uit de meubeloutlet op de voet volgen.