Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Een ladeblok voor extra opberggemak bij je werkplek

1 - 24 van 37

1 - 24 van 37

Weinig meubelstukken geven in je werkkamer meer gemak en overzicht dan een ladeblok. Of twee, of drie. Ben je verslingerd aan lades, dan heb je er eigenlijk nooit genoeg. Een lade voor je schrijfspullen, een lade voor je persoonlijke papieren, een lade voor je werkdocumenten en zo kun je nog wel even doorgaan. Een ladeblok met wielen rol je bovendien nog eens makkelijk naar een plek bij je werkkamer meubels waar je er op dat moment het meeste nut van hebt. De verschillende lades hebben ieder veel ruimte voor spullen die anders voor een onoverzichtelijk chaos kunnen gaan zorgen. En je kunt zelfs een ladeblok met slot met ruimte voor hangmappen kiezen.

Een ladeblok past altijd en overal

Wat zo handig is aan een ladeblok, je zet het onder je bureau, of in de hoek naast een kast. Heb je het nodig, dan rol je een ladeblok op wielen zo naar je toe. En net zoals de andere werkkamer meubels in veel verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, zo is ook het ladeblok er in veel verschillende stijlen en smaken. Je combineert het met een computermeubel, kantoorkast of laptoptafel en in één moeite door bestel je gelijk je bureaustoel mee. Gemak dient tenslotte de mens.

Bestel je ladeblok online bij Furnea.nl

Eenvoudig bestellen voor de laagste prijs, dat doe je bij Furnea.nl. Onze inkopers kennen alle adresjes voor de mooiste design meubelen, ook voor je werkkamer. Dus ook op jouw ladeblok, laptoptafel en bureaustoel krijg je altijd korting en dankzij onze grote voorraden heb je je ladeblok goedkoop en ook nog eens snel in huis. De verzekerde bestelling kun je op zijn weg naar jouw huis volgen met de Track en Trace-code, die je in onze bevestigingsmail ontvangt. Snel, goedkoop en flexibel. Want is het toch niet het juiste ladeblok? Dan heb je ook nog eens veertien dagen de tijd om het te retourneren. Daarom.