Suse Interior

(0 artikelen)

Suse Interior bij Furnea | Meubels die spreken

De rijke geschiedenis van Suse Interior

Het meubelmerk Suse Interior kent een rijke geschiedenis. In 1986 zag dit Duitse merk al het levenslicht. De wortels van Suse Interior liggen in het Duitse plaatsje Mönchengladbach, waar het merk nog steeds gevestigd is. Oorspronkelijk ontwierp het meubelmerk alleen stoelen en tafels voor cafés. De meubels vielen echter niet alleen bij café-eigenaren in smaak, maar ook bij het bredere publiek. De stap naar woonkamer meubels, badkamermeubels en hal meubels was dan ook snel gemaakt. In 1989 nam de zoon van de oprichter het stokje over en zorgde voor een frisse wind binnen het bedrijf. Vandaag de dag is Suse Interior uitgegroeid tot een bekend meubelmerk met internationaal aanzien.

Suse Interior heeft meubels om trots op te zijn!

De stijl van het meubelmerk Suse Interior is echt uniek te noemen. Het merk tovert klassieke ontwerpen om tot echte eyecatchers. Hierdoor is een meubel van Suse Interior zeker een meubel om trots op te zijn. Het merk maakt veel gebruik van bijzondere materialen, decoratieve details en echt vakmanschap. Wil je een bijzonder meubel? Dan is een tv-meubel, schoenenkast of badkamerkast van Suse Interior zeker een aanwinst. Natuurlijk heeft dit merk nog veel meer soorten meubels opgenomen in hun collectie. De diversiteit van dit meubelmerk beperkt zich echter niet alleen tot verschillende soorten meubels. Ook qua woonstijl en ontwerp kun je veel variatie verwachten. Het meubelmerk Suse Interior heeft hierdoor een indrukwekkende reputatie weten op te bouwen.

Massieve meubels van lokaal hout

Dit meubelmerk valt niet alleen op door de unieke, opvallende meubels. Suse Interior maakt ook heel veel gebruik van massief hout zoals teakhout, eikenhout en acaciahout. Dit hout komt niet zomaar ergens vandaan maar wordt zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Een groot deel van de collectie houten meubels zijn bovendien gemaakt gerecycled hout. Dit hout komt voornamelijk uit India. Dankzij Suse Interior krijgen oude materialen dus een nieuw leven. Een houten dressoir, houten kapstok of een houten barkruk van dit merk kan daarom ook nog eens duurzaam zijn. De houten meubels zijn niet alleen prachtig om te zien maar hebben ook een hoge kwaliteit en stevigheid. Het meubelmerk Suse Interior onderscheidt zich dus op verschillende vlakken.

Suse Interior meubels kopen bij Furnea

Bij Furnea werken we alleen samen met top meubelmerken. Suse Interior hoort hier ongetwijfeld bij. Het meubelmerk valt niet alleen op door de stijl en de kwaliteit, maar ook door hun luisterend oor. De meningen en wensen van hun klanten zijn namelijk heel erg belangrijk. Zo sluit de collectie meubels naadloos aan bij de woontrends en de ontwikkelingen in de samenleving. Meubels ontworpen voor kleinere, eenpersoonshuishoudens zijn daar een voorbeeld van. De collectie van Suse Interior is bij ons verkrijgbaar, en daar zijn we best trots op. Natuurlijk gelden onze beloftes ook bij bestellingen van dit meubelmerk. De meubels worden gratis thuisbezorgd en je hebt ook nog eens 100 dagen bedenktijd. En wist je al dat wij rentevrij gespreid betalen aanbieden? Hierdoor kun je al je aankopen in drie termijnen betalen.